Je bezigheden:

Je houdt je bezig met het financiele beleid van de vereniging. Je maakt voorafgaande aan het boekjaar een begroting en onderhoudt deze in het lopend jaar. Aan het eind van het jaar maak je een afrekening van het jaar. Je adviseert het bestuur gevraagd, maar ook ongevraagd over financiele zaken.
Per jaar zijn er 6 tot 8 vergadering waarbij je het merendeel aanwezig kan zijn. De voorkeur gaat uit naar iemand met een EHV-diploma, maar dit is geen vereiste. Affiniteit met Eerste Hulp verlening is wel handig. Daarnaast kun je ook gebruik maken van diverse specialisten zoals docenten en mede bestuursleden. De tijdsinvestering is ongeveer 3 tot 4 uur per maand afhankelijk van de activiteiten en bijzondere zaken.

Je bagage

Cijfers en calculatoren zijn je niet vreemd. Je staat sterk in je schoenen en durft je mening te uiten en kan deze ook motiveren. Een VOG is een vereiste welke we voor je zullen aanvragen.

Je beloning

Je kunt je eigen financiele visie en route uitstippellen voor de vereniging. Daar krijg je uiteraard support bij vanuit het bestuur. We bieden je de mogelijkheid om je EHV-diploma bij te houden en indien nodig wordt je lidmaatschap bij Scouting Nederland en Scouting Regio Fryslân voor je geregeld. Ook worden aanvullende cursussen via Scouting Nederland aangeboden. Je kunt je eigen profiel als penningmeester aanscherpen en je netwerk verder uitbouwen.

Aanmelden en informatie

Meer weten of interesse in de functie? Neem contact op met het secretariaat.